Sommarjour

av | jun 17, 2020 | Blogg

Visst skulle det vara skönt att ta helt ledigt i sommar och slippa bry sig om den egna IT-miljön?

Dilemman med att driva IT-system när man har semester.

Efter en annorlunda vår med Covid-19 skulle det vara skönt att äntlig kunna koppla av med en sammanhängande semester och mobilfria dagar. Tänk att kunna få njuta av en lång ledighet nu på sommaren! Men våra IT-miljöer skall ju fungera även då, både vi IT-människor och våra slutanvändare kräver detta.

Men när man är ledig finns det ändå frågetecken hur IT systemen mår.

·     Fungerar kylsystemet nu när det är så varm ute?

·     Hur mår vår virtuella serverinfrastruktur?

·     Hur är det med den där trilskande backupen?

o  Kommer SQL serverns transaktionslog gå full igen?

·     Kommer åskan gå igen och slå ut mitt kontor i Borås som vanligt?

·     Hur ser det ut med mina potentiella säkerhetshot? 

o  Illvilliga personer tar ju definitivt inte ledigt när alla andra gör det!

Med Cuebids sommarjour kan ni tryggt lägga eran driftmiljö i våra händer så tar vi hand om den i 4 veckor. Vi kommer dagligen se över er miljö och reagera på uppkomna incidenter. Vi återkopplar veckovis per e-post vad som har hänt och efter 4 veckorsperioden gör vi en avstämning tillsammans.

För att se mer och boka hjälp i sommar:

Trevlig sommar, Tomas Fridén

Boka digital experthjälp

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.