Cuebid godkända för Kammarkollegiets ramavtal för Datacenter – Server och Lagring

av | Datacenter

Cuebid Väst AB har klarat alla krav från en omfattande upphandling för stat och kommun, och får förtroendet att leverera lösningar för Datacenter – Server och Lagring, på Kammarkollegiets fyraåriga avtal.

“Jag är stolt över att vi på Cuebid Väst AB tillsammans med våra medarbetare fått förtroendet från Kammarkollegiet att bli en avtalspart avseende Datacenter – Server och Lagring. Vi tecknar nu ett nationellt, fyraårigt avtal som skapar möjligheter för kunder inom offentlig sektor att få enkel tillgång till landets bästa kompetenser avseende Datacenter. Våra medarbetare har arbetat hårt med att vässa vårt tjänsteerbjudande inom Datacenter – Server och Lagring, och vi har nu flera starka lösningar som kompletteras med en leveransmodell som uppskattas av våra befintliga kunder. Det är glädjande att ännu fler nu får möjligheten att ta del av detta. Vi är redo att göra skillnad för alla nya kunder och jag och vårt starka team står beredda att ta emot nya kontaktförfrågningar eller varför inte affärer med en gång!” – Säger Niklas Dahl på Cuebid Väst AB.

Cuebid Väst AB grundades 2018 som en del av Cuebidkoncernen och har växt till en väletablerad aktör inom cybersäkerhets-, datacenter- och kommunikationstjänster som kompletteras med 24/7 helpdesk- och supporttjänster, kompetensledande konsulter, IT-utbildningar och ett starkt sälj- och marknadsteam.

För mer information ta kontakt med Niklas Dahl, 0703-650265, niklas.dahl@cuebid.se