OM CUEBID

Cuebid är en systemintegratör och tjänsteleverantör inom datasäkerhet, molntjänster, IP-kommunikation, virtualisering och datalagring.

Vi hjälper några av Sveriges mest krävande kunder att designa, implementera och supportera nästa generations dynamiska datacenter. Små- och medelstora organisationer hjälper vi med drift av deras IT-miljöer från Cuebids egna datacenter i Sköndal och Bromma. Våra ledord är säkerhet, tillgänglighet och kontroll.
Stockholm

Gustav III:s Boulevard 42, 169 73 Solna
+46 8 400 210 80

Göteborg

Södra Larmgatan 4, 411 16 Göteborg
+46 8 400 210 80

Malmö

Hyllie Boulevard 34, 215 32 Malmö
+46 8 400 210 80

AFFÄRSIDÉ

Cuebids affärsidé är att utifrån ett helhetsperspektiv erbjuda marknadsledande teknologi, spetskompetens och 24/7 support avseende dagens och nästa generations dynamiska datacenter. Syftet är att hjälpa våra kunder förbättra sin konkurrenskraft genom att optimera och säkerställa högsta tänkbara Säkerhet, Tillgänglighet och Kontroll i de lösningar och tjänster vi implementerar.

Vår leverans

Cuebid arbetar med att leverera säker IT-drift och kommunikation. Våra duktiga och erfarna medarbetare ligger i framkant och vi väljer alltid ut lösningar för ert behov, alltid med säkerhet i åtanke.

Vi bygger för framtiden

Utbildning och rätt kompetens är otroligt viktigt för oss på Cuebid. Det handlar om att hålla oss själva på högsta nivå, samt ge er som kund den kunskap som krävs för att kunna arbeta effektivt och skapa mervärde

Nå din fulla potential

IT är viktigt för företag att nå sin fulla potential. Vi förstår IT och har tjänsterna, lösningara och den kompetens som ger er friheten att fokusera på det som får ert företag att växa.

Och namnet då?

Cuebid är en term som kommer från kortspelet bridge. Cuebid är ett bud som lovar medspelaren en stark hand, samt en vilja att nå en högre nivå. Ett Cuebid förpliktar och vår strävan är att alltid försöka överträffa våra kunders och medspelares högt ställda förväntningar.

Träffa Cuebid

För mer ifnormation om hur vi kan hjälpa ditt företag, boka gärna ett möte med oss så berättar vi mer!

Kontakta oss på 010-489 12 80 eller maila oss på info@cuebid.se

Kreditvärdering

Cuebid har AAA kreditrating, den högsta tillgängliga ratingen i Soliditets kreditratingskala.

Kvalitetspolicy

Ladda ner vår Kvalitetspolicy.

Hållbarhet

Vi Stödjer: