Om cuebid

Cuebid

Cuebid är en systemintegratör och tjänsteleverantör inom datasäkerhet, molntjänster, IP-kommunikation, virtualisering och datalagring. Vi hjälper några av Sveriges mest krävande kunder att designa, implementera och supportera nästa generations dynamiska datacenter. Små- och medelstora organisationer hjälper vi med drift av deras IT-miljöer från Cuebids egna datacenter i Sköndal och Bromma. Våra ledord är säkerhet, tillgänglighet och kontroll.

Affärsidé

Cuebids affärsidé är att utifrån ett helhetsperspektiv erbjuda marknadsledande teknologi, spetskompetens och 24/7 support avseende dagens och nästa generations dynamiska datacenter. Syftet är att hjälpa våra kunder förbättra sin konkurrenskraft genom att optimera och säkerställa högsta tänkbara Säkerhet, Tillgänglighet och Kontroll i de lösningar och tjänster vi implementerar.

Och namnet då?

Cuebid är en term som kommer från kortspelet bridge. Cuebid är ett bud som lovar medspelaren en stark hand, samt en vilja att nå en högre nivå. Ett Cuebid förpliktar och vår strävan är att alltid försöka överträffa våra kunders och medspelares högt ställda förväntningar.

Kreditvärdering

Cuebid har AAA kreditrating, den högsta tillgängliga ratingen i Soliditets kreditratingskala.

Träffa Cuebid

För mer information om hur vi kan hjälpa ditt företag, boka gärna ett möte med oss så berättar vi mer!

Kontakta oss på 010-489 12 80 eller maila oss på info@cuebid.se

HÄR HITTAR DU OSS