Där IT blir enkelt & säkert

 Teknikenkelt

Vår filosofi är att göra teknik enkelt och säkert för er som kund

 

Arbeta störningsfritt

För oss är IT mer än bara teknik, det handlar om att göra det enkelt för er att arbeta störningsfritt.

Rätt lösning

Alla har olika förutsättningar och behov, därför jobbar vi alltid med att anpassa lösningar för just ert behov.

TILLSAMMANS SKAPAR VI MERVÄRDE

Det säger våra kunder

Balder  Cuebid

"-Tillsammans med Cuebid arbetar vi med att leverera säker infrastuktur som gör att våra medarbetare skall kunna fokusera på vår kärnverksamhet. Det är tryggt att arbeta med ett säkerhetsfokuserat bolag som är transparenta i dialogen med oss om utveckling."

Axel Lundblad, IT-chef, Fastighets AB Balder

Ett säkrare region stockholm

"-Cuebid är en lyhörd och flexibel leverantör vilket gett ett stort mervärde till Serviceförvaltningen IT, Region Stockholm"

 

Vår leverans

Cuebid arbetar med att leverera säker IT-drift och kommunikation. Våra duktiga och erfarna medarbetare ligger i framkant och vi väljer alltid ut lösningar för ert behov, alltid med säkerhet i åtanke. Lösningarna levereras på det sätt ni som kund önskar, och vi tar ansvar föra att ni kan ha en säker drift och tillgång till era tjänster, så att ni kan lägga fokus på er kärnverksamhet, och att vi tillsammans skapar mervärde för just era kunder!

Vi bygger för framtiden

Utbildning och rätt kompetens är otroligt viktigt för oss på Cuebid. Det handlar om att hålla oss själva på högsta nivå, samt ge er som kund den kunskap som krävs för att kunna arbeta effektivt och skapa mervärde. Vi erbjuder ett flertal olika utbildningar för dig som dagligen jobbar med drift eller övergripade design och andra relaterade frågor, men vi erbjuder och strategiska workshops för företagsledningar eller användarfokuserade IT-utbildningar.

Vi vet att IT är den kanske största möjliggöraren när det kommer till att skapa möjligheter för företag att nå sin fulla potential. Vi förstår IT och har tjänsterna, lösningara och den kompetens som ger er friheten att fokusera på det som får ert företag att växa.