Senior nätverk och säkerhetskonsult Malmö

av | Karriär

Välkommen hem till oss på Cuebid

Vi söker dig som vill ta nästa steg i utvecklingen, vara med och forma framtiden och bli en Cuebid-level konsult.

Vi växer så det knakar och söker nu i region syd ytterligare seniora konsulter med kunskap och erfarenhet inom nätverk och säkerhet.

Cuebid är en av Sveriges ledande integratörer inom nätverk, säkerhet, virtualisering, datalagring och IT-relaterade tjänster.

Vi hjälper Sveriges mest krävande kunder designa, implementera och supportera nästa generations datacenter, cloud och säkerhetslösningar. Vår verktygslåda består av produkter och lösningar i teknikens absoluta framkant, från marknadens bästa leverantörer.

Vårt kontor i Malmö är helt nybyggt och ligger sedan början av år 2022 på våning 22 i ”The Point” som är beläget i det attraktiva området Hyllie. Här har vi byggt upp en kreativ och attraktiv kontorsmiljö som borgar för mycket glädje, inspiration och trivsamhet.

Seniora nät- och säkerhetskonsulter.

Som medarbetare hos oss har du dagligen möjlighet att utmana dig själv samtidigt som du hjälper våra kunder med deras komplexa IT-miljöer. Till din hjälp har du även våra högt rankade tekniska specialister som stöttar dig när du behöver. Hos oss är alltid medarbetaren i centrum och vi värdesätter dina idéer högt, samtidigt som vi hjälper dig i din utveckling.

Vi är ett glatt och kompetent gäng och vi gissar att du är en person som vill arbeta i den moderna tidens era där du trivs med att ha friheten och flexibiliteten att välja varifrån du jobbar. De tillfällen du är inne på kontoret tror vi vidare att du vill ta del av och sprida glädje tillsammans med dina kolleger, samtidigt som ni löser de mest komplexa problem och njuter av omgivningen.

Din kompetens och erfarenhet 

Vi har nu behov av att förstärka vår organisation med flera personer. Vi söker dig som har arbetat + 5år som konsult och som har ett brinnande intresse för IT-säkerhet och IP kommunikation.  Du som söker behöver ha goda kunskaper avseende något av följande kompetensområden: IT-säkerhet, LAN/WAN, Cloud eller Datacenter. Det är en stor fördel om du även har kunskaper inom WLAN, DNS/DHCP/IPAM eller ADC-lösningar. Du kommer att ingå i ett mycket kompetent team av säkerhets och IP-kommunikations experter och dina kunder förväntar sig att du är drivande och konsultmässig. Det är också mycket meriterande om du har eftergymnasial utbildning eller högskoleutbildning med ingenjörsinriktning mot IT.

Vem är du som person?
Som person har du glimten i ögat, brinner för teknik är serviceorienterad och har god analytisk förmåga. Rollen som konsult innebär mycket kontakt med slutkund där det är viktigt att du är utåtriktad och duktig på att skapa samt underhålla dessa relationer. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

 

Skicka din ansökan till Kenneth Steinholtz, kenneth.steinholtz@cuebid.se, Cuebid Syd AB.