Välkommen Jocke!

av | Pressrelease

Spännande nyheter på Cuebid!

Vi är glada att välkomna Jocke Bergquist till Cuebid-familjen som vår nya Digitala Sales manager / Marknadschef!

Jocke har med över 25 år inom IT, med en flera olika roller, skapat sig mångsidig bakgrund inom försäljning, marknadsföring, tjänsteutveckling och en stark teknisk grund. Efter att ha tillbringat de senaste 3 åren med bl a tjänsteutveckling inom cybersäkerhet på Truesec Group (senast som Sales Operations Manager), är hans expertis ett värdefullt tillskott till Cuebid-teamet.

I sin nya roll kommer Jocke att spela en central roll i att höja medvetenheten kring Cuebid och våra tjänster, förädla våra tjänsteerbjudanden och bidra till att samordna våra aktiviteter inom marknadskommunikation och försäljning. Hans fokus på att göra våra tjänster mer tillgängliga och begripliga för kunder stämmer perfekt överens med både Cuebids vision och ambition för de kommande åren.

På Cuebid lägger vi alltid stor vikt vid cybersäkerhet, och Jockes erfarenhet inom detta område kommer utan tvekan att bidra till våra pågående ansträngningar att erbjuda toppmoderna tjänster inom detta kritiska område.

Detta markerar en betydande milstolpe för Cuebid när vi introducerar den för oss nya roll med just fokus på att samordna våra marknadsförings- och försäljningsaktiviteter. Vi är övertygade om att Jockes expertis och erfarenhet kommer att spela en nyckelroll i att främja Cuebids närvaro och påverkan mot ett säkrare digitalt Sverige.

Spännande tider framöver!