2016-07-11

Partners

Aruba Networks är marknadsledare för trådlösa och trådad nätverk och är idag världens näst största tillverkare av trådlösa nätverk till företag och organisationer. Bakgrunden till Arubas framgång är en lösning som erbjuder mobilitet kombinerat med en unik användarbaserad säkerhetsarkitektur.

Blue Coat är enligt Gartner marknadsledande beträffande sina säkerhetsplattformar – Security Gateway Appliances – som används för att skapa full insyn i alla applikationer och data i nätverket samt acceleration över WAN:et av desamma.

Check Point är världsledande inom Internetsäkerhet och förser sina kunder med lösningar som ger ett skydd mot alla typer av hot, samtidigt som de ger en minskad komplexitet och en sänkt ägarkostnad.

Dell erbjuder tekniska lösningar, tjänster och support. Hos Dell hittar du bärbara datorer, små bärbara datorer, surfplattor, stationära datorer, skärmar, servrar, lagring, mobiltelefoner, skrivare och datortillbehör.

Innovativa Ethernet Switching produkter från Extreme Networks har omdefinierat nätverk genom att ge meningsfull insikt och oöverträffad kontroll. Med Ethernet switchar kan företag och tjänsteleverantörer bygga skalbara, högt tillgängliga nätverk.

F5 levererar marknadsledande lösningar som gör applikationer säkra, snabba och tillgängliga för alla. Lösningarna hjälper många företag att maximera nyttan av sin server och NAS-investeringar.

FireEye är en ledande IT-säkerhets leverantör som skyddar mest värdefulla tillgångar i världen från dem som har dem i sikte. FireEye’s kombination av teknik, intelligens och expertis.

Fortinet är ett av dagens ledande och mest innovativa IT säkerhetsföretag. Fortinet var först med att konsolidera säkerhetsfunktioner som brandvägg, antivirus, IPS, webbfilter och antispam i en och samma plattform.

Hewlett Packard Enterprise är världens största teknikföretag och var trejde server som installeras i världen kommer från HPE. Vi använder HPE’s produkter inom switching, routing, server & storage.

Imperva utvecklar tredje pelaren av företagssäkerhet, fyller klyftorna inom endpoint och nätverkssäkerhet genom att direkt skydda värdefulla applikationer och datatillgångar i både fysiska och virtuella datacenter.

Juniper Networks  är enligt Gartner marknadsledande inom IT-säkerhet och nätverksteknik. Juniper erbjuder ett heltäckande produktsortiment som inkluderar Routrar, Switchar, Wan-optimering, Brandväggar & VPN, SSL VPN, Åtkomstkontroll, Intrusion Prevention och Logghantering/SIEM.

LifeSize är en division av Logitech. De var det första företaget att utveckla och leverera högupplösta videokommunikationsprodukter och LifeSize prisbelönta lösningar kombinerar exceptionell kvalitet, användarvänlighet och enkel administration av videokommunikation.

Intel Security – McAfee är det största specialiserade säkerhetsteknikföretaget i världen – ett företag som ständigt tacklar de tuffaste säkerhetsutmaningarna för att leverera lösningar som ger konsumenter och företag möjlighet att försvara sig mot kända och framtida hot.

Microsoft erbjuder flertalet produkter både på server- samt klientsidan. Deras främsta produkter inom serverfamiljen är BizTalk, Exchange, SQL och Windows Server. Enligt Gartner är de ledande inom Unified Communication med produkten Microsoft Lync.

NetApp anses av bl.a. Gartner vara den ledande aktören inom Unified Storage för NAS/SAN. NetApp differentierar sin lösning med hjälp av funktioner som deduplicering direkt på NAS/SAN vilket gör att det sparas utrymme så fort filerna börjar lagras och därmed reduceras behovet av hårdvara.

Riverbed är en världsledande leverantör av WAN-acceleration. Med sin Steelhead appliance löser man de fördröjningar och prestandaproblem man ofta har med applikationer som skall gå över WAN:et.

VMware anses vara globalt ledande vad gäller virtualisering av servrar, klienter och molninfrastruktur. Genom sina teknologier reduceras både kostnaden komplexiteten i IT-miljöerna världen över samtidigt som flexibiliteten ökar.