Senior nätverk och säkerhetskonsult

av | Karriär

Cuebid är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2009 växt till en väletablerad och nationell aktör inom nätverk-och säkerhetstjänster som kompletteras med 24/7 helpdesk-och supporttjänster, kompetensledande konsulter, IT utbildningar och ett starkt sälj- och marknadsteam.

Våra kunder utgörs främst av banker, försäkringsbolag, teleoperatörer, industriella bolag samt stat och kommun. Cuebids leverantörspartners är branschens främsta aktörer och inkluderar Aruba/HPe, Arista, AWS, Azure Check Point, Extreme Networks, Fortinet, F5, Infoblox, Juniper och VMware

Seniora nät och säkerhetskonsulter. 
Cuebid AB har nu behov av att förstärka vår organisation med flera personer som har ett brinnande intresse för Datasäkerhet och IP kommunikation.  Du som söker behöver ha goda kunskaper avseende något av följande kompetensområden datasäkerhet, IP-kommunikation eller molnlösningar. 

Dina arbetsuppgifter
Som seniorkonsult hos oss förväntas du fokusera på 2-3 leverantörers produkter. Det kan vara en roll som är både nät och säkerhet, eller en av dessa beroende på vem den sökande är och vilka preferenser som finns. Vidare kommer du arbeta med vidareutveckling av Cuebids egna datacenter samt utvecklingen av de drifts- och övervakningstjänster som utgår därifrån. Du kommer att ingå i ett mycket kompetent team av säkerhets och IP-kommunikations experter och dina kunder förväntar sig att du är drivande och konsultmässig. 

Du kommer således att arbeta med tekniska frågeställningar och framtagande av lösningar och konsulta inom några av följande områden: 

– Nätverks arkitektur / design
– Trafikanalys och loggmanagement
– Routing/Switching
– Teknisk dokumentation
– Security Information & Event Management SIEM
– Penetrationstester
– Managerade säkerhetstjänster
– Informationssäkerhet
– Nätverkssäkerhet
– Autentisering
– Integration och design av Azure och AWS 

Din kompetens och erfarenhet 

Vi söker dig som har arbetat + 5år som konsult och det är mycket meriterande om du har högskoleutbildning med ingenjörsinriktning mot IT och/eller motsvarande kunskaper.

Vem är du som person?
Som person har du glimten i ögat, brinner för teknik är serviceorienterad och har god analytisk förmåga. Rollen som konsult innebär mycket kontakt med slutkund där det är viktigt att du är utåtriktad och duktig på att skapa samt underhålla dessa relationer. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. 

Varmt välkommen med din ansökan till vår konsultchef Thomas Hedströmmer