KARRIÄR

Cuebid är ett företag i stark tillväxt. Vår målsättning är att ha kul på jobbet och attrahera Sveriges starkaste kompetens inom Datasäkerhet och IT-infrastruktur.

Vi söker kontinuerligt, ambitiösa, ansvarstagande och enterprenöriella individer som gillar frihet under ansvar.

JUST NU SÖKER VI

INTRESSERAD av att jobba hos oss på cuebid?

Skicka in ditt CV till rekrytering@cuebid.se

 

Cuebid befinner sig i en expansiv fas och söker kontinuerligt efter medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss och våra krävande kunder.
Rätt person har alltid en plats i vår organisation och vi stärker just nu vår tekniksida såväl som marknad och försäljning.
Är du, eller har som mål att bli, en expert inom server, lagring, virtualisering, Microsoft klient-server, nätverk, säkerhet eller IT-drift
– Tveka inte att skicka in ditt CV till oss!

INDIVIDEN I CENTRUM

Cuebid fick i oktober 2016 mottaga Dagens Industris utmärkelse – DI GASELL 2016 – som en bekräftelse på att vi är ett av Sveriges snabbast växande företag med god lönsamhet. Vidare fick vi 2015 mottaga Solna stads andra pris för snabbast växande företag i kommunen. Men det spelar ingen roll hur många utmärkelser eller pris vi vinner. Det viktigaste i vår verksamhet är våra medarbetare och våra kunders positiva perception av våra leveranser. Det skall helt enkelt vara kul att både jobba och vara kund hos Cuebid.

JOBBA HOS OSS!

Cuebid AB växer snabbt, både organisatoriskt och omsättningsmässigt. Vi bygger vår verksamhet kring Sveriges starkaste lag av spetskompetenser inom våra kärnområden – datasäkerhet, molntjänster, IP-kommunikation, virtualisering och datalagring. ​

Vi har en stark sälj-och marknadsorganisation som ​sätter befintliga och potentiella nya kunder i fokus. ​

Vi vet att relationer bäst byggs genom riktiga kontakter mellan människor men vi förstår också att använda den tillgängliga digitala tekniken till att både vinna och utveckla kundkontakter och vi kommunicerar dagligen genom uppskattade Webinarier, löpande kommunikation på Sociala Medier och en modern WEBB-plattform.

VARFÖR CUEBID?

På Cuebid vill vi attrahera människor med stort driv, engagemang och en vilja att göra skillnad. Vi tror på frihet under ansvar och är beredda att investera i våra medarbetares karriärs- och utvecklingsplaner. Vi vet att en välmående organisation med allt vad det innebär skapar störst värden på alla tänkbara plan.
Cuebid befinner sig i en expansiv fas och söker kontinuerligt efter medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss och våra krävande kunder. Rätt person har alltid en plats i vår organisation och vi stärker just nu vår tekniksida såväl som marknad och försäljning.