Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Tech Talk – Infoblox

11 mars, 2021 | 09:00 - 12:00

Hot från malware och ransomware minskar inte. Tvärtom, skadeprogram som Emotet och Danabot är i en uppåtgående fas. Dessa hot blir fler och fler, och det kan verka svårare än någonsin att ligga steget före de som vill orsaka skada. Lyckligtvis utvecklas även de säkerhetsverktyg som designas för att hindra dem i snabb takt.

Häng med Infoblox och Cuebid i vår DNS Security Workshop, där vi fokuserar på säkerhetsbehoven hos organisationer med Cloud First-strategier, Cyber Risk Reduction, SD-WAN-projekt och SASE-program genom en interaktiv och utbildande workshop.

Under den här kursen har vi för avsikt att täcka följande:

  • De olika faserna i cyberattacker och hur DNS används i varje enskild fas.
  • De tekniska mekanismerna bakom DNS som command and control (C&C)-kanal, dataexfiltrering, rekognosering, protokollavvikelser, attacker, kapning, DGA och mer.
  • Hur DNS-baserade attacker faktiskt fungerar, via verkliga exempel, inklusive skadlig programvara, nätfiskekampanjer och avancerade långvariga hot (APT).

Vi har begränsat antalet deltagare för att säkerställa en verkligt interaktiv upplevelse, så anmäl dig för att vara säker på att få en plats.

Vi ser fram emot att träffa dig virtuellt!

Detaljer

Datum:
11 mars, 2021
Tid:
09:00 - 12:00
Evenemang Kategori: