Save the data

Hur ofta testar ni era befintliga skydd & rutiner gällande återställning av er data?

Var 11:e sekund sker en ransomware attack någonstans i världen och det handlar inte längre om att skydda sig, utan hur man reagerar när det händer.

Ju snabbare du kommer till insikt om att du inte kommer bli förskonad och att det inte bara “händer andra”, desto större chans har du och ditt företag att överleva. Och det handlar oftare och oftare om just överlevnad.

Det är inte en fråga om backup eller brandväggar, utan det handlar om att testa att rutinerna sitter på er återläsning och hur säkra ni är i er incidenthantering och eskalering.

Nätverk och kommunikation
Cybersäkerhet

En digital brandövning

Vi vill bjuda in till ett rollspel där ni får chansen att uppleva vad som händer när man blir utsatt och vilka konsekvenser det kan få för verksamheten.

Vi utgår från ett verkligt fall och scenariot är skapat av en före detta säkerhetsansvarig på Deutsche Bank.

Tillsammans tar vi oss igenom vad som händer och hur de olika rollerna reagerar och vad dom fokuserar på när det värsta tänkbara inträffar. Tanken är att väcka diskution och idéer om hur statusen ser på just er arbetsplats och hur förberedda ni är.

Save the data

Vill du veta mer om Save the data, klicka på guiden nedan
Guide - testa din IT-säkerhet

Är du intresserad av vår workshop Save the Date

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig för att berätta mer om workshopen. Vi ser fram emot att genomföra en digital brandövning med er!