Videoarkiv

Cuebid MegaLive 2024

Cuebid MegaLive 2024. Denna gången tillsammans med Hans Werner från Radar som kommer att prata om State of Security. Avslutningsvis kommer vi hålla en paneldebatt där Hans Werner tillsammans med ett urval av Cuebid’s egna experter kommer bjuda på inspirerande och spännande kunskap.

Radar – State of Security 2024
Hans Werners ständigt aktuella presentation, “State of Security”, belyser hur säkerhet är mer kritiskt än någonsin. Med den ökande mängden cyberattacker som har drabbat många svenska företag och användare, samt den försämrade situationen i Finland efter anslutningen till NATO, är säkerhet och robusthet högst aktuellt.

Hoten eskalerar i en alarmerande takt. Sverige konfronteras med över 2,4 miljoner registrerade attacker årligen. Det kommer att talas om den aktuella situationen, framtida lagstiftning som NIS2, och vad vi kan förvänta oss i närtid.
...

#CuebidWebinar - State of Pentesting

Att pentester är en viktig del i det proaktiva säkerhetsarbetet råder det inga tvivel om men räcker det?

Pentera har intervjuat över 450 CISOs världen över för att ta pulsen på penetrationtesterna som görs idag och dessa CISOs syn från den faktiska verkligheten.

Den 8 Maj kl 13:00 så kommer Anders Larsson från Pentera och Niklas Westermark från Cuebid sammanfatta vad vi anser vara viktigast i rapporten och vår syn på det moderna proaktiva cybersäkerhetsarbetet.

Eftersom vi kommer sända live, så kommer det säkerligen bjudas på felsägningar, live-bloopers och missförstånd men vi kommer sy ihop säcken och erbjuda båda kunskap och garv.
...

Fortinet SecOps by Cuebid

Intro till varför du skall höra av dig till Cuebid för att få hjälp med hur du kan använda dig av AI för att förbättra och förfina ditt Cybersecurity arbete. ...

#livemedcuebid - 802.1x

På fredag kommer Tomas Jacobsson att prata om 802.1x – vilket är en säkerhetsstandard som tillhandahåller en autentiseringsmekanism på port-nivå i switcharna. Han kommer att berätta vad 802.1x är, samt olika anledningar till varför man bör ha 802.1x i sitt nät. Tomas kommer att steg för steg gå igenom den tekniska processen för autentisering och auktorisering. Slutligen kommer han att ta upp de utmaningar som finns och varför så få företag ännu inte infört det. ...