Utbildning ITIL 4 och certifiering – 24-26e mars

av | feb 26, 2021 | Kurser - ITIL

ITIL 4

Vi på Cuebid arbetar kontinuerligt med att förbättra oss själva och hjälpa andra att bli bättre, genom att lära och lära ut. Cuebid arbetar med ramverket ITIL 4 i våra leveranser. 

Det är två intensiva teoridagar, tredje dagen är en dag med fördjupningar och repititioner, egna scenarior och utmaningar. Du får med dig en certifieringsvoucher som du kan använda när du känner dig redo och då certifierar du dig digitalt.

Utbildningen leveras av Harry Repo som under många år arbetat som konsult, utbildning, projektledning, management och governance.

ITIL 
ITIL är ett ramverk med samlad praxis för hur IT-organisationer kan bäst gå tillväga för att säkra en effektiv och kundorienterad tjänsteleverans. Vi på Cuebid använder ITIL som grund för våra tjänster men även som uppslag för idéer, tankar och förbättringar där vi behöver adaptera våra modeller och möta kunder, leverantörer eller användare. Cuebid leverera certifieringskurser inom ITIL i egen regi, området är föränderligt och vi är med på resan. Vi har partners inom de olika ramverken på marknaden som också gör att vi kan erbjuda regelrätta kurser hos dessa om så skulle önskas. 

PRIS: 13 000 kronor 
DATUM: 24-26:e mars

ANMÄLAN: https://pages.upsales.com/8268u917d378df62446138b9d57f3169507df

Senaste artiklarna
Kategorier

DIGITAL EXPERTHJÄLP

På vår bokningssida kan du själv se när en konsult finns tillgänglig, och direkt lägga in din bokning. Enklare kan det inte bli!

Har du koll på ditt nät?

Har du koll på ditt nät?

Hur många switchar har jag? Hur belastad är min Internetförbindelse? Vilka av mina enheter kör en viss release av programvara? Listan kan nästan göras oändlig… Att ha ett bra övervakningsverktyg är inget man skall underskatta, det kan underlätta och stötta din...

En otacksam uppgift

En otacksam uppgift

I Hollywoodfilmerna är det så enkelt. När de goda skaffar en större brandvägg skaffar de onda större superdator och med en större superdator det är ju inga problem att ta sig igenom brandväggen och att komma åt de känsliga filerna. I verkligheten börjar det nästan...

Hacking på hög nivå

Hacking på hög nivå

Tänka att kunna ha en egen hacker som kan hjälpa till att hitta säkerhetsproblem i din egen IT-miljö. Historiskt har det ju funnits ett antal olika verktyg för att själv göra detta arbete. Jag själv har använt Nessus och SANTA som har använts för att göra...

VeeamON 2021

VeeamON 2021

  Två intensiva halvdagar med otroligt utbud av sociala mötesplatser, demo, labb och givetvis sessioner! Allt spelades in och går att se i efterhand på https://www.veeam.com/veeamon  Tyvärr vann jag...

Hope for the best prepare for the worst

Hope for the best prepare for the worst

Business Continuity eller kontinuitetsplan på svenska är ju bra, har jag hört…eller? Att något fungerar kontinuerligt är ju viktigt idag, för att din verksamhet ska tuffa på oavbrutet. Klart att det skiljer sig mellan olika verksamheter, en bonde kanske inte fundera...