Välkommen Johan!

av | Pressrelease

Vi är glada att meddela att Johan Liljegren har utsetts till ny VD för Cuebid Syd AB, den Malmö-baserade delen av Cuebid-gruppen. Johan har en gedigen branscherfarenhet och har bland annat under fem år varit en del av Telenor System Integrator, där han hade olika ledande befattningar med ansvar för konsultverksamhet och erbjudande inom nätverk, cybersäkerhet och infrastruktur.

I sin nya roll som VD för Cuebid Syd kommer Johan att leda företaget på en spännande resa som kännetecknas av tillväxt och utveckling, med fokus på innovation inom nätverk, cybersäkerhet och molntjänster. Med sin gedigna erfarenhet och passion för att driva och utveckla starka team ser Johan fram emot att ytterligare stärka Cuebid Syds position på den regionala marknaden och bidra till företagets övergripande vision. Johan kommer även att ingå i Cuebids koncernledning, där han kommer att bidra till den strategiska utvecklingen för hela gruppen.

Cuebid ser fram emot en spännande framtid under Johans ledarskap och är övertygande om att hans erfarenhet, engagemang och framåtblickande synsätt kommer att driva företagets fortsatta framgång såväl regionalt som nationellt.