Välkommen Elias!

av | Pressrelease

Spännande nyheter på Cuebid! 👏

Vi är glada över att få välkomna Elias Hedbäck till Cuebid-familjen som vår nya Service Director och medlem i koncernledningen!

Elias kommer närmast från Tele2 där han har haft rollen som kommersiell produktchef och med sig har han en gedigen erfarenhet av att utveckla och driva affärsområden inom IT och säkerhet.

I sin roll på Cuebid kommer Elias att fokusera på att stärka och vidareutveckla vår säkerhetsaffär med tjänster inom nätverk, operativ drift, datacenter och digital trygghet för företag. Hans ansvar kommer att innefatta långsiktigs strategiarbete, att stödja våra nationella säljteam samt att utveckla och ansvara för vårt tjänsteutbud. Med sin gedigna erfarenhet och strategiska förmåga kommer Elias att spela en central roll i att forma vår övergripande affärsstrategi, säkerställa att våra tjänster alltid möter högsta säkerhetsstandarder och att de levererar stort värde till våra kunder.

Elias kommer även att leda utvecklingen av vår tjänsteportfölj, med fokus på att erbjuda säkra, innovativa lösningar som möter våra kunders föränderliga behov. Han kommer att samarbeta nära med våra kunder för att förstå och tillgodose deras krav, och säkerställa att vi ligger i framkant när det gäller att leverera toppmoderna cybersäkerhetstjänster.

På Cuebid lägger vi stor vikt vid att bygga starka kundrelationer och driva innovation, och Elias kommer att vara en nyckelspelare i att fortsätta förbättra vår serviceleverans och kundresa.

Detta markerar en betydande milstolpe för Cuebid och vi är övertygade om att Elias expertis och ledarskap kommer att vara avgörande i vår strävan att skapa ett säkrare digitalt Sverige.

Vi ser fram emot en spännande framtid tillsammans! 🚀👊