Amazing Mission 2023

Amazing Mission 2023

Cuebid välkomnar er till Amazing Mission torsdagen den 19 oktober klockan 8:30-14:00.

Vad kan ni förvänta er?

Ta del av Fortinets, Infoblox, Penteras & Microsofts spännande info med tema säkerhet! Vi bjuder på ett fullspäckat schema denna halvdag fullmatad med spännande talare från våra fokusleverantörer där fokus är säkerhet. Vi förenar nytta med nöje och bjuder på en god förmiddagsfika och välkomponerad lunch.

  • Hör vad Microsoft har för tips om hur vi gör oss redo för AI och hur vi säkrar vår data.
  • Infoblox berättar hur man stoppar hoten redan på DNS-nivå & hur man skyddar sina användare i hela organisationen på ett automatiserat vis.
  • Pentera kommer att berätta hur man genom deras system hittar sårbarhet och osäkerheter i er organisation.
  • Hör om Fortinets molntjänst SASE för säker användaruppkoppling oavsett var du befinner dig i världen.

Kom till Turning Torso i Malmö, alternativt våra kontor i Stockholm eller Göteborg för att ta del av Amazing Mission mellan klockan 8:30-14:00.

I Malmö sker evenemanget fysiskt på plats i Turning Torso och på Cuebids kontor i Göteborg och Stockholm är ni välkomna att följa livesändningen med oss.

För er som kommer till Turning Torso är det Lilla Varvsgatan 14 Malmö, 211 15 som gäller.

För er som inte har möjlighet att vara på plats kan istället ta del av eventet via livesändningen på Stockholms & Göteborgs Cuebidkontor.

Cuebid Stockholm, Gustav III:s boulevard 42, 169 73 Solna.

Cuebid Göteborg

Vi längtar efter att få träffa dig, oavsett om du är en befintlig kund eller är intresserad av att lära känna oss bättre. Välkommen hem till oss i Malmö, Stockholm eller Göteborg.

Välkommen med din anmälan!