Cuebid & Pentera – Varför räcker det inte med penetrationstester och sårbarhetsscanning?

Cuebid & Pentera – Varför räcker det inte med penetrationstester och sårbarhetsscanning?

Pentera är en mångårig partner till Cuebid och tar till fasta på den exponerade attackytan. Inte vad som är sårbarheter utan vad som faktiskt kan utnyttjas.

Tiden idag som företag lägger på att förhindra ett angrepp räcker inte till och man kan inte längre fixa allting. De exponerade attackytorna med SaaS, Cloud och konstant förändring i den interna IT-miljön har lett till ett förhållande mellan anfall och försvar vilket har blivit ohållbart för organisationer. I dag agerar de flesta organisationer i blindo utifrån en tro på vad som behöver göras.

Tillsammans med Pentera kommer vi visa er en attack ur angriparens synvinkel och belysa vikten av att kunna lita på sina gjorda säkerhetsinvesteringar och validera att de fungerar på det sättet som är tänkt.

CTEM (Continous Threat Exposure Management) är idag ett förhållningssätt som fler och fler organisationer tar fasta på för att få ett ramverk kring att arbeta med sina utnyttjningsbara och exponerade sårbarheter.

Missa inte att anmäla er och få en förståelse för hur en attack faktiskt går till idag. Det är lättare än ni tror och genom ett modernt förhållningssätt  så kan ni validera er säkerhet och sätta in åtgärder där det faktiskt gör skillnad.

Anmäl er nedan! Och missa inte vår efterföljande AW i den göteborgska vårsolen (begränsat antal platser)