Leda i osäkra tider

Leda i osäkra tider

Go Hack Yourself 2023

Den 16:e november är det äntligen dags för vårt årliga inspirationsevent Go Hack Yourself. Förra året lyssnade vi på rysslandsexperten Oscar Jonsson när han berättade och delade med sig av kunskap avseende Rysslands invasionskrig i Ukraina, samt hur de planerat detta under många år.

Vi följer nu upp förra årets succé, men i år har vi glädjen att presentera Klas Friberg som har 30+ års erfarenhet av att leda polisverksamhet i Sverige. Med tanke på utvecklingen såväl i världen som i Sverige är vi övertygade om att Klas har massa kunskap som vi alla kan lära oss av.

Att leda i osäkra tider kan vara en utmaning för de flesta av oss, därför hoppas vi att ni tar möjligheten och deltar när Klas under ca 1 timma kommer att leda oss igenom hur vi skall tänka ur ett ledarskapsperspektiv, ge sina anekdoter och tips om hur vi alla tillsammans kan hjälpas åt. Som vi känner Klas så kommer han garanterat prata om att “Fler behöver göra mer”!

Följ eventet tillsammans med oss på Cuebid från 15 till 16 och stanna kvar på inflyttningsfest efteråt!

Go Hack Yourself kommer i år att hållas i Göteborg och i samband med detta vill vi passa på att fira in vårt nya kontor tillsammans med dig. Det bjuds på mat och dryck.

Vi längtar efter att få träffa dig, oavsett om du är en befintlig kund eller vill bli kund, så vill vi gärna ses på riktigt.

Här hittar du hem till oss:
Cuebid Göteborg:
Södra Larmgatan 4, 411 16 Göteborg

Har du inte möjlighet att komma till Göteborg, kan du även självklart följa eventet digitalt.