MegaLive 2024 – 22/5

MegaLive 2024 – 22/5

Den 22 maj är det äntligen dags för den femte upplagen av vårt uppskattade evenemang MegaLive. Denna gången tillsammans med Hans Werner från Radar som kommer att prata om State of Security. Avslutningsvis kommer vi hålla en paneldebatt där Hans Werner tillsammans med ett urval av Cuebid’s egna experter kommer bjuda på inspirerande och spännande kunskap.

Radar – State of Security 2024

Hans Werners ständigt aktuella presentation, “State of Security”, belyser hur säkerhet är mer kritiskt än någonsin. Med den ökande mängden cyberattacker som har drabbat många svenska företag och användare, samt den försämrade situationen i Finland efter anslutningen till NATO, är säkerhet och robusthet högst aktuellt.

Hoten eskalerar i en alarmerande takt. Sverige konfronteras med över 2,4 miljoner registrerade attacker årligen. Det kommer att talas om den aktuella situationen, framtida lagstiftning som NIS2, och vad vi kan förvänta oss i närtid.

Närvara på plats eller online

Eftermiddagen avslutas sedan för de som är på plats med mingel/AW på vårt kontor i Stockholm där du får möjlighet att träffa oss och prata vidare med våra experter i en avslappnad miljö.

Det bjuds på enklare förtäring och dryck. Vi skulle tycka det var så kul om du hade lust att komma till oss och deltaga på denna dag då fokus kommer vara att presentera konkreta lösningar på mycket vanliga utmaningar kopplade till Cybersäkerhet.