Radar West 2024 – 25/1

Radar West 2024 – 25/1

Vi vill bjuda in dig till Radar West 2024

Den 25:e januari är det äntligen dags för Väst Sveriges viktigaste IT-event! Vi på Cuebid är stolta över att kunna få erbjuda dig en plats och en möjlighet att ses under denna inspirerande och lärorika dag.

Händelseutvecklingen i vår omvärld och i Sverige blir allt svårare att tolka men Radar menar att en allt tydligare händelseutveckling är en allt ökad vikt av att kunna hantera IT och Tech som utmaning och som möjliggörare för att bli vinnare och inte förlorare. Radar har varje år lyckats ge prognoser och spaningar som varit tidiga, korrekta och mycket värdefulla för alla typer av beslutsfattare.

På scen kommer Radar dra sin viktiga State of the Nation som alltid lyfter framtida aktuella spaningar, ge rekommendationer för hur utmaningar kan vändas till möjligheter. Till det kommer radars rådgivare ge taktiska och operativa råd inom aktuella och utmanande områden inför verksamhetsåret 2024 såsom trender, kostnadsutveckling, sourcing samt rollspelet mellan kund och leverantör i IT ekosystemet.

Under dagen kommer du dessutom kunna lyssna på när vår VD Niklas Dahl håller sin keynote:
Välkommen till din mardröm, inte så säker på att du kommer gilla det

Efter en dag full med inspirerande och aktuell kunskap, avslutar vi med att bjuda in just dig till Filmstaden Bergakungen där vi tillsammans ska kolla på den nysläppta filmen Hammarskjöld och njuta av mat & dryck.

Anmälan för bion är nu full, vill du skriva upp dig på kölista maila till: tova.palm@cuebid.se

Vi längtar efter att träffa dig, oavsett om du är en befintlig kund eller är intresserad av att lära känna oss bättre

Välkommen med din anmälan!