Från tryckeri till global logistikpartner

av | mar 9, 2022 | Kundcase

elanders group

Elanders transformeras från ett tryckeri till en global logistikpartner med allt från just-in-time-tryck av planscher och anpassade lastbilsmanualer, till lager-as-a-service och partner till webbutiker.

Kraven på infrastrukturen har anpassats och måste vara flexibelt, kostnadseffektivt och nära 100% upptid. Efter fem år där vi känt trygghet med bladservrar och datalagring från HPE, allt hanterat genom HPE OneView, ville vi inte behöva investera resurser i nya, otestade verktyg och börja bygga ny kompetens, overhead och risk, säger Magnus Blomvé på Elanders.

När Cuebid skapade lösningen utgick de från vår trygghet i HPE OneView och bladservrar, samt den flexibilitet och beprövade stabilitet vi sett med HPE 3PAR. Resultatet blev en modern bladserverlösning med HPE Synergy, direktansluten till en datalagring i HPE Primera, med 100% garanterad upptid och som lätt kan utökas med ett fåtal diskar åt gången. Med 100Gbit/s Virtual Connect-switchar har vi dessutom till ett lågt pris både flexibilitet och bandbredd att växa med verksamhetens krav långt in i framtiden.

Resultatet har blivit att vi kan hantera allt, även lagringsmiljön, från HPE OneView besparar oss tid. Dessutom är HPE OneView mycket rappare när den körs direkt i hårdvaran i HPE Synergy. Men att kunna få analys från hårdvara till virtuell server, översikt och uppdateringar i Infosight är vitalt de gånger vi behöver felsöka komplexa problem på kort tid!

Senaste inläggen
Kategorier

DIGITAL EXPERTHJÄLP

På vår bokningssida kan du själv se när en konsult finns tillgänglig, och direkt lägga in din bokning. Enklare kan det inte bli!