Från tryckeri till global logistikpartner

av | Kundcase

Elanders transformeras från ett tryckeri till en global logistikpartner med allt från just-in-time-tryck av planscher och anpassade lastbilsmanualer, till lager-as-a-service och partner till webbutiker.

Kraven på infrastrukturen har anpassats och måste vara flexibelt, kostnadseffektivt och nära 100% upptid. Efter fem år där vi känt trygghet med bladservrar och datalagring från HPE, allt hanterat genom HPE OneView, ville vi inte behöva investera resurser i nya, otestade verktyg och börja bygga ny kompetens, overhead och risk, säger Magnus Blomvé på Elanders.

När Cuebid skapade lösningen utgick de från vår trygghet i HPE OneView och bladservrar, samt den flexibilitet och beprövade stabilitet vi sett med HPE 3PAR. Resultatet blev en modern bladserverlösning med HPE Synergy, direktansluten till en datalagring i HPE Primera, med 100% garanterad upptid och som lätt kan utökas med ett fåtal diskar åt gången. Med 100Gbit/s Virtual Connect-switchar har vi dessutom till ett lågt pris både flexibilitet och bandbredd att växa med verksamhetens krav långt in i framtiden.

Resultatet har blivit att vi kan hantera allt, även lagringsmiljön, från HPE OneView besparar oss tid. Dessutom är HPE OneView mycket rappare när den körs direkt i hårdvaran i HPE Synergy. Men att kunna få analys från hårdvara till virtuell server, översikt och uppdateringar i Infosight är vitalt de gånger vi behöver felsöka komplexa problem på kort tid!