DATACENTER & MOLN

Med en dokumenterat djup kompetens och gedigen erfarenhet från verkligheten hjälper vi företag till en anpassad och trygg leverans av ett säkert datacenter.

Målet med varje utmaning är en datacenterlösning som bidrar till lönsamhet, inte belastar den. Det når vi genom att lyssna och analysera varje unikt behov och välja lösningar som är perfekt anpassade för behovet. Men som ändå är så flexibla och autonoma att med stöd av AI/ML blir tillgängligheten maximal men underhållet minimalt.

Server & lagring

Med en dokumenterat djup kompetens och gedigen erfarenhet från verkligheten hjälper vi företag till en anpassad och trygg leverans av ett säkert datacenter. Målet med varje utmaning är en datacenterlösning som bidrar till lönsamhet, inte belastar den. Det når vi genom att lyssna och analysera varje unikt behov och välja lösningar som är perfekt anpassade för behovet. Men som ändå är så flexibla och autonoma att med stöd av AI/ML blir tillgängligheten maximal men underhållet minimalt.

DATAtillgänglighet

De flesta företags värde ligger idag i dess data och hur tillgänglig den är. Därför skapar vi lösningar för att säkerställa säkerhetskopiering, katastrofhantering (DR) och kontinuitetsplanering för allt från det lilla kontoret till världsomspännande driftmiljöer. Eftersom behov, krav och ekonomi skiljer stort har vi utrustat oss med en bred verktygslåda för att tillgodose de flesta behov på ett betryggande sätt. 

Skydd mot Ransomware, förlust av data i M365 och extremt kostnadseffektiv men säker lagring av stora mängder fildata är bara några exempel där vi har både tjänster, produkter och erfarenhet av lösningar. 

Molntjänster

Alla företag nyttjar idag molntjänster som leveransmetod, oavsett bransch. Vi hjälper er med allt från ekonomiska/tekniska analyser för val av leveransmetod till implementation av teknik och ramverk för en optimal och säker konsumtionsupplevelse. Lång erfarenhet och en mängd certifierade inom bland annat Azure, AWS, VMware och Hyper-V är en bra grund, men kombinationen med ett unikt säkerhetsfokus skapar en trygghet i leveransen som få av våra konkurrenter kan jämföra sig med! 

Vi designar och driftar ditt datacenter

DATACENTRET PLACERAS EFTER DITT BEHOV. HOS DIG, HOS OSS OCH/ELLER I MOLNET

Vi Övervakar din it-miljö, så att du kan fokusera på din verksamhet

Artiklar – Datacenter och moln

“Data is the lifeblood of your organization”

“Data is the lifeblood of your organization”

Jag älskar att detta är titeln på HPE TSS 2022. Att ett företags flöde av information är en vital del av verksamheten och därför måste få skyddsvärde likställt med att det krävs för organisationens överlevnad har jag sagt länge. Så att det upprepas i en key note är en...

VMworld 2021: ”We’re proud to announce…”

VMworld 2021: ”We’re proud to announce…”

Aldrig tidigare har jag vart med om så mycket nyheter under VMworld! Ett tag blev det nästan komiskt att varje talare på den inledande ”General Session” och respektive keynote sa just frasen ”We’re proud to announce…”. General Session var för övrigt var en av de bästa...

VeeamON 2021

VeeamON 2021

  Två intensiva halvdagar med otroligt utbud av sociala mötesplatser, demo, labb och givetvis sessioner! Allt spelades in och går att se i efterhand på https://www.veeam.com/veeamon  Tyvärr vann jag...